سبد خرید - 0 مورد

سبد خرید شما خالی است.

افزودنی های مواد غذایی برای محصولات

مواد غذایی سالهاست که برای حفظ ، طعم دادن ، مخلوط کردن ، غلیظ شدن و رنگ آمیزی غذاها مورد استفاده قرار می گیرد و نقش مهمی در کاهش نواقص جدی تغذیه ای در بین مصرف کنندگان داشته است. این مواد همچنین به اطمینان از در دسترس بودن غذاهای خوش طعم ، مغذی ، ایمن ، راحت ، رنگارنگ و مقرون به صرفه که انتظارات مصرف کننده را در تمام طول سال برآورده می کنند ، کمک می کند.


خلاصه جدول زیر اجزای مواد غذایی معمول می باشد ، چرا از آنها استفاده می شود و چند نمونه از نام هایی که در برچسب های محصول یافت می شود. برخی از مواد افزودنی برای بیش از یک هدف استفاده می شود.

نوع مادهعملکردمثال استفاده درنام ها روی لیبل های محصول
نگهدارنده هااز هدر رفت مواد غذایی از باکتری ها ، کپک ها ، قارچ ها یا مخمرها جلوگیری می کند (ضد میکروب ها). کند کردن یا جلوگیری از تغییر رنگ ، عطر و طعم یا بافت و تأخیر در ترشیدگی (آنتی اکسیدان ها). حفظ طراوتسس های میوه ای و ژله ای ، نوشیدنی ، غذاهای پخته شده ، گوشت پخته شده ، روغن و مارگارین ، غلات ، سس ، غذاهای میان وعده ، میوه و سبزیجاتاسید اسکوربیک ، اسید سیتریک ، بنزوات سدیم ، کلسیم پروپیونات ، سدیم اریتوربات ، سدیم نیتریت ، کلسیم سوربات ، کلسیم ، صربات پتاسیم ، BHA ، BHT ، EDTA ، توکوفرول ها (ویتامین E)
شیرین کننده هاشیرین کردن با یا بدون کالری اضافینوشیدنی ها ، غذاهای پخته شده ، شیرینی پزی ، قند روی میز ، جایگزین ها ، بسیاری از غذاهای فرآوری شدهساکارز (قند) ، گلوکز ، فروکتوز ، سوربیتول ، مانیتول ، شربت ذرت ، شربت ذرت با فروکتوز بالا ، ساکارین ، آسپارتام ، ساکارالوز ، پتاسیم استسولفام (استسولفام-K) ، ناتام
افزودنی رنگجبران از بین رفتن رنگ به دلیل قرار گرفتن در معرض نور ، هوا ، دمای بالا ، رطوبت و شرایط نگهداری . اصلاح تغییرات طبیعی در رنگ . تقویت رنگ های طبیعی  در غذاهای بی رنگبسیاری از غذاهای فرآوری شده ، (آب نبات ، غذاهای میان وعده ، مارگارین ، پنیر ، نوشابه ، مربا / ژله ، ژلاتین ، پودینگ و پر کردن پای)شماره های FD&C Blue 1 ، 2 ، FD&C Green No. 3 ، FD&C شماره های قرمز 3 و 40 ، FD&C شماره های زرد شماره 5 و 6 ، نارنجی B ، مرکبات قرمز شماره 2 ، عصاره آناتو ، بتاکاروتن ، عصاره پوست انگور ،
طعم دهنده ها و ادویه هااضافه کردن طعم های خاص (طبیعی و مصنوعی)پودینگ و فیلینگ و پای ، مخلوط دسر ژلاتین ، مخلوط کیک ، سس سالاد ، آب نبات ، نوشابه ، بستنی ، سس BBQ  طعم دهنده طبیعی ، طعم مصنوعی و ادویه جات ترشی جات
تقویت کننده های طعمتقویت طعم های موجود در غذاها (بدون ارائه عطر و طعم جداگانه خود)بسیاری از غذاهای فرآوری شدهگلوتامات مونو سدیم (MSG) ، پروتئین سویا هیدرولیز ، عصاره مخمر اتولیزه ، گانیلات دی سدیم یا سولفات
جایگزین های چربی (و اجزای فرمولاسیون مورد استفاده در جایگزینی چربی ها)فراهم کننده بافت مورد انتظار و احساس مزه ی  خامه ای در غذاهای کم چربغذاهای پخته شده ، سس ، دسرهای یخ زده ، شیرینی پزی ، مخلوط کیک و دسر ، محصولات لبنیالیسترا ، ژل سلولز ، کاراگینان ، پلی دیستروز ، نشاسته غذایی اصلاح شده ، پروتئین سفیده تخم مرغ میکرو ذرات ، آدامس گوار ، آدامس زانتان ، کنسانتره پروتئین آب پنیر
ماده مغذیجایگزینی ویتامین ها و مواد معدنی از دست رفته در فرآوری (غنی سازی) ، اضافه کردن مواد مغذی که ممکن است در رژیم غذایی فاقد آن باشد (تقویت)آرد ، نان ، غلات ، برنج ، ماکارونی ، مارگارین ، نمک ، شیر ، نوشیدنی های میوه ای ، میله های انرژی ، نوشیدنی های صبحانه فوریتامین هیدروکلراید ، ریبوفلاوین (ویتامین B2) ، نیاسین ، نیاسین آمید ، فولات یا اسید فولیک ، بتا کاروتن ، یدید پتاسیم ، آهن یا سولفات آهن ، آلفا توکوفرول ها ، اسید اسکوربیک ، ویتامین D ، اسیدهای آمینه (L- تریپتوفان ، L-lysine ، L) -leucine ، L- متیونین)
امولسیفایرکمک به مخلوط کردن مواد ، جلوگیری از جداسازی ، استیبل سازی محصولات امولسیون شده  ، کاهش چسبندگی ، کنترل بلورسازی  ، حفظ مواد پراکنده و کمک به حل راحت محصولات    سس سالاد ، کره بادام زمینی ، شکلات ، مارگارین ، دسرهای یخ زدهلسیتین سویا ، مونو- و دی گلیسیریدها ، زرده تخم مرغ ، پلی سوربات ، مونوسترات سوربیتان
تثبیت کننده ها و غلیظ کننده ها ، ترکیب کننده ها ، بافت دهنده هاتولید یکنواخت ، بهبود احساس مزهدسرهای منجمد ، لبنیات ، کیک ، مخلوط پودینگ و ژلاتین ، سس ، مربا و ژله ، سسژلاتین ، پکتین ، گوارگام ، کاراگینان ،  زانتان گام ، (وی)
عوامل کنترل pH و اسیدی کننده هاکنترل کننده ی اسیدیته و قلیایی ، جلوگیری از خراب شدننوشیدنی ها ، دسرهای یخ زده ، شکلات ، غذاهای کنسرو شده با اسید کم ، بیکینگ پودراسید لاکتیک ، اسید سیتریک ، هیدروکسید آمونیوم ، کربنات سدیم
عوامل مخمرافزایش حجم غذاهای آمادهنان ها و دیگر غذاهای آمادهجوش شیرین ، مونو کلسیم فسفات ، کربنات کلسیم
عوامل ضد کلوخه اینگهداری از غذاهای پودری  و جلوگیری از جذب رطوبتنمک ، بیکینگ پودر ، قند شیرینی پزیسیلیکات کلسیم ، سیترات آمونیوم آهن ، دی اکسید سیلیکون
عوامل حفظ رطوبتحفظ رطوبتنارگیل خرد شده ، مارشمالو ، آب نبات نرم ، شیرینی پزیگلیسیرین ، سوربیتول
مواد مغذی مخمرتقویت رشد مخمرنان ها و دیگر غذاهای آمادهسولفات کلسیم ، فسفات آمونیوم
تقویت کننده خمیرتولید خمیر با ثبات بیشترنان ها و دیگر غذاهای آمادهسولفات آمونیوم ، ازدی کربن آمید ، ال سیستئین
عوامل سفت کنندهحفظ تردی و سفتیمیوه و سبزیجات فرآوری شدهکلرید کلسیم ، کلسیم لاکتات
آماده سازی آنزیمتعدیل پروتئین ها ، پلی ساکاریدها و چربی هاپنیر ، لبنیات ، گوشتآنزیم ها ، لاکتاز ، پاپائین ، رنت ، کیموزین
گازهابه عنوان محرک ، گازساز یا کربن سازاسپری پخت و پز روغن ، خامه زده شده ، نوشابه های گازداردی اکسید کربن ، اکسید نیتروژن
administrator وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید